ConvEGGtor
*Dit product is te breekbaar en kan dus niet verzonden worden. Je kan het wel toevoegen aan jouw winkelmandje en kiezen voor de optie ‘afhalen in onze winkel’ Brabantdam 48 Gent.
Indirect garen met de convEGGtor. Naast grillen, bakken, stomen, wokken en roken is de Big Green Egg ook gemaakt voor slow cooking van grotere stukken vlees of het langzaam laten garen van delicate ingrediënten zoals schaal- en schelpdieren en visfilets. Met de keramische convEGGtor bouw je de Big Green Egg heel eenvoudig om tot een oven. De convEGGtor opereert als een warmteschild dat ervoor zorgt dat de houtskool geen directe warmte uitstraalt naar het voedsel. En dat zorgt weer voor een langzaam garingsproces. Gebruik je daarbij ook een Baking Stone (ook wel pizzasteen genoemd), dan maak je heel eenvoudig het lekkerste brood en pizza’s met een authentieke, krokante bodem. De mogelijkheden van de EGG zijn eindeloos. Probeer ze allemaal en laat je creativiteit de vrije loop.
Why we love it
- Nu is je Big Green Egg een conventionele oven.
- Dit is accessoire nummer 1 samen met de gietijzeren grill.