Teppanyaki La Plancha
Grotere stukken vlees of vis of grotere hoeveelheden voedsel bak je best op de teppanyaki/plancha. Zet de plaat op twee zones van het fornuis of in de oven. Zo bereid je bijvoorbeeld heerlijke ‘gamba’s à la plancha’ of bak je meerdere steaks, zeetongen, groenten, kleine hapjes enz. Met de Japanse ‘teppanyaki’ methode bak je in reepjes gesneden vis, vlees, groenten,... met weinig vetstof kort aan om daarna af te werken met een marinade of (stroperige) saus.
Het 5-lagenmateriaal is een speciale combinatie van verschillende legeringen met o.a. aluminium en zorgt ervoor dat de hitte niet op één plaats geconcentreerd wordt maar zich gelijkmatig verspreidt doorheen de ganse oppervlakte van de pan. Dankzij het magnetische roestvrij staal aan de buitenkant zijn de producten geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie.
Afmetingen:
- Lengte 39 cm
- Breedte 27 cm